MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 28º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

Mercè Miguel i les bodes

Mercè Miguel i les bodes

S'acosten les bodes!! sabem o tenim clar el protocol en un esdeveniment com aquest?, que ens hem de posar?, convidats a una boda a debat!! Estigueu atents si voleu que tot sigui perfecte!! Mercè Miguel ens ajuda, aconsella i ens dona pautes que ens serviran per quedar com uns bons convidats.

La figura de Hawking

La figura de Hawking

Hawking va néixer a Oxford el 8 de gener de 1942, i va morí a Cambridge, ahir 14 de març. Ens acosta la figura del físic anglès, el nostre col·laborador tecnològic Marc Alier, Ludo.

Joel Romero i el bàsquet

Joel Romero i el bàsquet

Joel Romero, el nostre becari millenial, avui ens parla de bàsquet... bàsquet universitari!! No us ho pdeu perdre!! En Joel ens porta fins a les pistes universitàries dels Estats Units.

El protocol dels nuvis en una boda

El protocol dels nuvis en una boda

Mercè Miguel ens apropael protocol dels nuvis en una boda. Què s'ha de fer?, com s'ha de fer?, quan s'ha de fer? Les respostes ens les dona Mercè Miguel.

Ludo i el Facebook

Ludo i el Facebook

Arriba la nostra dosi vital i setmanal de tecnologia. L’encarregat com sempre, el nostre brillant, genial, apassionat i divertit Marc Alier, Ludo! Encara no el coneixes? També a www.mossegalapoma.cat o www.zetatesters.com
 

En Flavio i les comunions

En Flavio i les comunions

Arriba l'època en qué les comunions agafen protagonisme! Volem saber més al voltant de com hem d'anar vestits. No et perdis els consells del nostre dissenyador Flavio!!

Primavera-estiu amb Marta Barnils

Primavera-estiu amb Marta Barnils

La nostra coach personal i assessora d'imatge professional ens ajuda a omplir l'armari amb les tendències d'aquesta primavera i estiu. Aprofitem per fer una pinzellada als homes que també es cuiden!!

Personalitzant la roba

Personalitzant la roba

Flavio és, des de fa anys, tot un expert en l’art de la personalització de roba i complements!! Ara però, el personalitzat està molt de moda i fins i tot et pots atrevir a fer-ho amb els seus serveis a Pyrénées. T’apuntes, avui ens hi convida!

 Barcelona Bridal Fashion Week

Barcelona Bridal Fashion Week

Fa tant sols uns dies, tancava l’edició més exitosa de la Barcelona Bridal Fashion Week superant tots els rècords d’assistència. El dissenyador Flavio ens parla de les darreres tendències que s’han vist i connectem amb Ariadna Giné per saber tot el què va passar de dalt a baix a la passarel·la més blanca.... els escoltes?

Mercè Miguel i les núvies

Mercè Miguel i les núvies

El protocol i l'etiqueta de la núvia el dia del seu enllaç matrimonial. Diferents propostes i diferents espais, cada espai requereix de la seva proposta i cada proposta requereix del seu espai.

Google I/O i el futur

Google I/O i el futur

Marc Alier, Ludo, el nostre home tecnològic ens acosta el Google I/O, congrés anual on es presenten i discuteixen les aplicacions de Google i les tecnologies obertes d'internet. També aprofita per acabar de parlar de la predicció del futur.

Estilisme emocional

Estilisme emocional

És una tècnica de Reequilibri Corporal on la seva finalitat és facilitar que la persona que el practica canviï els patrons antics d'imatge externa per aconseguir els canvis emocionals interns que l'ajudin a treure a la llum el seu propi estil. Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional ens ho explixa.

 

Un casament reial

Un casament reial

Especial dedicat al protocol d'un casament reial, a causa del casori de Meghan Markle i el Príncep Harry d'Anglaterra. Mercè MIguel ens explica tots els ets i uts d'un esdeveniment d'aquestes característiques!!

Flavio, copes i decoració

Flavio, copes i decoració

Flavio Muñoz, el nostre dissenyador particular, ens fa una pinzellada de "De copes al Centre Històric" al carrer Doctor Nequi i de la seva vessant dedicada a la decoració!!

Marta Barnils i els complements

Marta Barnils i els complements

Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens fa un recordatori del que es portarà aquest estiu en quan a complements. Si vols estar a la moda i està de moda... la teva resposta és diu Marta Barnils!!

Flavio, la moda i una exposició

Flavio, la moda i una exposició

Flavio Muñoz, dissenyador andorrà i gerent de "The Apartment" ens aconsella al voltant del món de la moda i ens presenta col·leccions, avui però, fins i tot, ens parla d'una exposició de la qual podem gaudir a "The Apartment". Urgell Navarro presenta la seva primera col·lecció de bucranis!!

Tendències amb Guax Torrallardona

Tendències amb Guax Torrallardona

Guax Torrallardona ens visita per fer un repàs a la moda i el que es portarà més aquest estiu, i aprofitem per fer èmfasi en el canvi d'ubicació d'una de les botigues!!

Vestuari d'estiu i feina

Vestuari d'estiu i feina

Com ens hem de vestir per passejar durant l'estiu?, i per anar a la platja?, i per anar a sopar?, i per anar a treballar?, vols respostes?, doncs no ho dubtis!! Mercè Miguel ens les dona.

L'estiu d'en Flavio i la moda

L'estiu d'en Flavio i la moda

Flavio Muñoz, el nostre dissenyador de capçalera, ens explica el seu estiu que l'ha portat fins a Marbella... no us perdeu les aventures que hi ha viscut!! Ens parla d'un vestit molt especial i alguna setmana de la moda!!

Marta Barnils i els looks

Marta Barnils i els looks

La nostra coach personal i assessora d’imatge professional Marta Barnils, ja està en marxa al Becaris. Ens esperen un bon grapat de sessions, on ens portarà els seus bons consells per saber estar i per fer de la nostra imatge o la de la nostra empresa tot un èxit. Per cert, avui tema del més interessant, com vesteixen els polítics? sabeu si hi ha missatges segons els complements que trien? El look polític pot ser la clau de l’èxit de la campanya!