MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

Bodes d'argent de G de Guax

Bodes d'argent de G de Guax

Ja han passat vint-i-cinc anys des que G de Guax va començar el seu periple a Andorra, una efemèride que es celebra amb un esdeveniment a la nova botiga de G de Guax. Tria el teu vestit llarg i inaugura oficialment amb nosaltres la nova botiga de G de Guax!!

La llum, Paris i la passió per la moda amb Flavio

La llum, Paris i la passió per la moda amb Flavio

Flavio Muñoz, dissenyador i gerent de la botiga de moda "The Apartment" ens porta tot el que serà moda. El que ens hauríem de posar i la manera de la que ens ho hauríem de posar en Flavio ho té clar perquè ha estat pendent de la Paris Fashion Week!! No perdis el fil ni et quedis enrere si el que t'agrada és anar a la moda!!

Les creences limitants amb Marta Barnils

Les creences limitants amb Marta Barnils

En marxa una nova sessió amb la nostra coach personal i assessora d’imatge professional, Marta Barnils. Important seguir tots i cadascun dels detalls que avui ens explica, parlem de creences limitants!!. Què són i com les podem detectar i modificar? Les respostes ens les dona Marta Barnils.

La moda i en Flavio

La moda i en Flavio

Nova visita del nostre dissenyador andorrà, Flavio. Tota l'actualitat del mon de la moda en 20 minuts que no et pots perdre!

Boda Marta Ortega i Carlos Torreta

Boda Marta Ortega i Carlos Torreta

La boda de Marta Ortega i Carlos Torreta ens deixa, primer de tot, un esdeveniment de primera magnitud. Els convidats, les actuacions, les curiositats, el menú i els diners que va costar, ens ho explica en Flavio!!

La ciberetiqueta amb Mercè Miguel

La ciberetiqueta amb Mercè Miguel

Com ens comportem amb les noves tecnologies? Mercè Miguel ens vol fer saber com és aquest comportament i deixar-nos alguns consells per millorar-lo!!

L'elegància obre portes

L'elegància obre portes

Marta Barnils, coach personal i assessora d'imatge professional, vol fer èmfasi en l'elegància... perquè diu que ens obre portes!! Què és ser elegant?, com podem anar elegants?, és car anar elegant?, quina imatge transmetem a la resta anant elegants?, i nosaltres ens sentim millor anant elegants? Marta Barnils ens ho explica fil per randa!!

Joies i Nadal amb en Flavio

Joies i Nadal amb en Flavio

El nostre dissenyador i artista Flavio Muñoz ens parla de joies!! Joies que tenen història, històriques i les contemporànies!! En aquestes dates que tenim a tocar el Nadal també és protagonista al llarg de la xerrada amb en Flavio.

Protocol amb els regals de Nadal

Protocol amb els regals de Nadal

Parlem amb Mercè Miguel de l'art de regalar!! Atenció que us donem pautes de què NO regalar!! El protocol social amb Mercè Miguel.

El Rei Mag Flavio de rebaixes

El Rei Mag Flavio de rebaixes

Encetem l'any omplint l'armari de peces de roba... comprant a les rebaixes!! Quines peces hem de comprar?, aprofitem per tenir aquelles peces bàsiques que ens serveixen per tot l'any i aquelles que són moda efímera però que adquirides a un preu rebaixat poden encaixar millor dins del nostre pressupost!!

Màrqueting i comunicació digital amb Diana Pérez

Màrqueting i comunicació digital amb Diana Pérez

Els secrets i l'optimització de les xarxes amb Diana Pérez. Vols conèixer alguns detalls desconeguts pel gran públic al voltant de les xarxes socials?, vols treure més partit de la teva navegació i aprofitar tot el que t'ofereixen les xarxes socials?, no ho dubtis i escolta els consells de la nostra experta Diana Pérez!!

La tecnologia de cent anys

La tecnologia de cent anys

Marc Alier, Ludo, ens trasllada a 1919 per tal de fer-nos veure com ha canviat tot amb cent anys ara que acabem de començar aquest 2019!! Deixeu-vos portar perquè de ben segur que us sorprèn!!

De rebaixes amb Marta Barnils

De rebaixes amb Marta Barnils

La coach professional i assessora d'imatge personal Marta Barnils, ens explica com hem d'anar de rebaixes. Els comerciants ens ofereixen els productes amb condicions més avantatjoses!! Marta Barnils ens detalla coses que hem de saber abans de comprar.

Els looks de les catifes vermelles

Els looks de les catifes vermelles

Flavio Muñoz, el nostre dissenyador i artista, ens posa a debat els vestits que es van poder veure a diferents catifes vermelles de diferents premis recentment entregats. Els Globus d'Or i els Premios Forqué, entre els escollits. Que li ha agradat més al Flavio?, i el que menys?, podrem descobrir alguna peça que serà tendència o una que tothom voldrà tenir? Les respostes al "Becaris"!!

Curs de Protocol Social

Curs de Protocol Social

Mercè Miguel ens ajuda en actes i actituds per millorar el nostre protocol!! Avui ens centrem en protocol social. Actes i actituds a l'hora d'entrar a un ascensor, un taxi, etc. No us ho podeu perdre perquè de ben segur descobrim una manera de fer que no coneixíem.

Nidia Roldan en crisis online

Nidia Roldan en crisis online

Les xarxes socials i tots els seus secrets amb Nidia Roldán. Voleu conèixer més al voltant de la vostra xarxa social preferida?, voleu saber si hi ha una drecera per fer allò que voleu fer?, voleu arribar a més gent?, Nidia Roldan ens ho explica. Avui atenció!! ens centrem en la gestió sobre crisis online!!

Moda amb Marta Barnils

Moda amb Marta Barnils

Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens parla de moda. Ens proposa aconseguir la nostra millor versió i que ens sentim a gust amb nosaltres mateix partint d'una anàlisi prèvia de qui ets i qui vols ser. Connectar amb la teva bellesa interior i la projectis fora sent la teva imatge veritable i original. I després de fer un estudi de la vostra presència i cos t'ajudem a potenciar els teus punts forts.

Gestió de xarxes socials corporatives amb Diana Pérez

Gestió de xarxes socials corporatives amb Diana Pérez

A les agències de Social Media i als Community Managers els surt un dur competidor que rebenta els preus pel que fa a serveis de gestió de xarxes socials corporatives: Mediamarkt. MediaMarkt Business és una divisió que es va crear fa tres anys per oferir solucions competitives per a entorns corporatius. Parlem d'aquest cas amb la nostra experta en màrqueting i comunicació digital, Diana Pérez.

Catifes vermelles: Goyas, Baftas i Grammys

Catifes vermelles: Goyas, Baftas i Grammys

Flavio Muñoz, el nostre dissenyador de capçalera, ens apropa les catifes vermelles de les darreres setmanes!! Ens fixem amb vestits de dona i home de les gales dels Goya, dels Bafta i dels Grammy!! No deixis passar l'oportunitat d'escoltar els comentaris d'en Flavio!!