MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Entrevista

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

Entrevista Jaume Hidalgo "Boscos del Pirineu"

Entrevista Jaume Hidalgo "Boscos del Pirineu"

Jaume Hidalgo presenta el contingut de la conferència que farà demà a les 10 del matí a l'Arxiu de la Seu d'Urgell, dins el marc del Festibal Picurt. Ens parla de la importància d'conservar els boscos antics del Pirineu i utilitzar-los com a teràpia sanadora.

Entrevista Carles Matute

Entrevista Carles Matute

El cantautor Carles Matute ens convida al seu concert aquest proper dissabte al centre històric de la capital, i ens confirma la gravació del seu disc "Essència", que en pocs dies sortirà a la llum,

Entrevista flama Canigó

Entrevista flama Canigó

Sant Julià és enguany la parròquia amfitriona en rebre en primer lloc la flama del Canigó. 

Ens ho expliquen Teresa Cabanes i Laura Rogé.

El mapa del tresor amb Ramón Alsina

El mapa del tresor amb Ramón Alsina

El terapeuta sistèmic Ramon Alsina ens presenta una eina per a l'autoconeixement que ens permetrà aconseguir les nostres il·lusions. Consells i formulacions positives per assolir objectius, benestar, i materialitzar allò que hem creat en somnis: "El mapa del tresor"

Comunicació Diana Pérez

Comunicació Diana Pérez

Diana Pérez ens prepara recursos per estar atents a les xarxes socials durant les vacances, però amb mesura.

Entrevista a Natalia Molina: Massatge infantil

Entrevista a Natalia Molina: Massatge infantil

Natàlia Molina ens explica la importància de mantenir el contacte pell a pell amb els nostres éssers estimats i la necessitat que tenim tots de sentir-nos axcariciados. Aquesta és la base de la seva conferència i taller sobre massatges infantils

Diada del ioga

Diada del ioga

Ana Gomicia ens desglossa les activitats de les que podrem gaudir a la celebració del Dia Internacional del Ioga, el proper diumenge 21 de Juny

Entrevista Gerard Martínez

Entrevista Gerard Martínez

Demà a les 20:30h i amb entrada lliure, s'estrena als cinemes Illa Carlemany el documental de l'Andorra Ultra Trail. Gerard Martinez ens explica tots els detalls d'aquesta interessant filmació.

Entrevista amb Antoni Arzurmendi i Neus Banús

Entrevista amb Antoni Arzurmendi i Neus Banús

Magnífica proposta del Rotary Club Andorra per recaptar fons i poder adquirir cadires especials per pujar a la muntanya a persones amb dificultat de moviment. 
Parlem d'aquest tema, i de la invitació oberta per participar el pròxim dimarts, 16 de juny a les 13h. del dinar i rifa gastronòmica amb Antoni Arzurmendi del Rotary Club i amb Neus Banús, vicepresident de l'associació "Hi arribarem"