MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Gastronomia

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

Cuina amb Guille Cervera

Cuina amb Guille Cervera

I parlant de sopars….si mai necessiteu una bona recepta avui heu d'escoltar la secció del nostre cuiner Guille Cervera que continua endinsat als cursos de cuina de Sant Julià de Lória. 

Cuinar per a celíacs

Cuinar per a celíacs

consells bàsics de manipulació i conservació dels aliments en les cuines de casa nostra amb el Ruben Sanchez

La cuina de carmanyola

La cuina de carmanyola

el Ruben Sànchez ens porta suggerencies, consells i idees pràctiques per tots aquells que ens emportem el "tupper"