MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Dia E

Dia E: Pàdel

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López i Cesc Sanjuan. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Dia E 2a Part - Els jugadors nacionals al World Padel Tour

Dia E 2a Part - Els jugadors nacionals al World Padel Tour

Els jugadors nacionals del World Padel Tour són els protagonistes de la segona part d'aquest programa des del Principadel. Debuten amb victòria a la preprèvia de l'esdeveniment Jean-Baptiste Poux i Gustavo Morales. Morales és també el director de la part formativa del club.
  
 

Dia E 1a Part - Els impulsors del World Padel Tour a Andorra

Dia E 1a Part - Els impulsors del World Padel Tour a Andorra

El director del club Principadel, Miguel Lao, explica com ha aconseguit portar el World Padel Tour a Andorra a partir d'una visió i inversió per al nou club de pàdel de Santa Coloma. L'acompanya el COO del World Padel Tour, Guillem Botí, qui confirma l'interès per mantenir l'esdeveniment a Andorra fins més enllà dels tres anys inicials previstos.

EL DIA E  2a part - El "boom" del pàdel a Andorra

EL DIA E 2a part - El "boom" del pàdel a Andorra

El pàdel està vivint un "boom" a Andorra. Tant és així, que fins i tot s'estudia crear una federació. Així ho han explicat avui els monitors i responsables d'aquests esport tant als Serradells com a Anyós, Gustavo Morales i Gastón Bianchi. 14-04-2014

EL DIA E 2part - Primera lliga de pàdel a Andorra

EL DIA E 2part - Primera lliga de pàdel a Andorra

El pàdel està vivint un 'boom' a Andorra. Aixpò ha provocat la creació d'una lliga de pàdel a càrrec del club de Pàdel Serradells. Avui n'ehm parlat amb el seu president, Eduard Madrinyà, així com el Cap d'Àrea d'instal·lacions esportives del Comú d'Andorra la Vella, Marc Magallón. 13-01-2014