MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Línia Directa

Línia Directa: Excònsols

Jordi Lorente dona cada setmana línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.

Entrevista a Josep Maria Camp i Miquel Alís

Entrevista a Josep Maria Camp i Miquel Alís

Els excònsols de la Massana i Encamp, Josep Maria Camp i Miquel Alís, parlen de la llei de Transferències comunals aprovada aquesta setmana al Consell General. Ambdós coincideixen que és una llei que no fa content a tothom, que ha estat una llei per sortir del pas i que caldrà anar revisant i actualitzant amb els anys.

Entrevista a Bernadeta Gaspà i Mònica Bonell

Entrevista a Bernadeta Gaspà i Mònica Bonell

Han visitat el programa les excònsols menors Bernadeta Gaspà, d'Ordino (1999 - 2003), i Mònica Bonell (2003-2011), de Canillo. Es tracta, a més, de dues subsíndiques. Bonell ho és en l'actualitat i Gaspà ho va ser del 2005 al 2009. La proximitat amb la ciutadania i l'escola són els aspectes de la seva experiència comunals que més les ha inspirat per altres tasques polítiques.

Entrevista a Ventura Espot

Entrevista a Ventura Espot

L'excònsol major d'Ordino, Ventura Espot, va dirigir la parròquia els mandats 2007-2011 i 2011-2015. En aquest programa ha repassat la seva gestió al capdvant del comú ordinenc i ha valorat el paper actual dels comuns vers l'administració central.

Entrevista a Lydia Magallón i Bibiana Rossa

Entrevista a Lydia Magallón i Bibiana Rossa

Rebem les excònsols d´Escaldes-Engordany, Lydia Magallón, i de Canillo, Bibiana Rossa. Amb elles parlem de l'ahir i de l'avui a les seves parròquies i també de la política comunal actual amb respecte a la que hi havia durant els seus mandats, a finals del segle passat i principis d´aquest.

Entrevista a Miquel Alís i Josep Maria Camp 29 de desembre del 2017

Entrevista a Miquel Alís i Josep Maria Camp 29 de desembre del 2017

Parlem amb els excònsols de les parròquies d´Encamp, Miquel Alís, i de La Massana, Josep Maria Camp. Amb ells hem parlat del seu mandat, amb comparació al dels seus predecessors i com entenen la política comunal avui en dia respecte a la seva època quan ells gestionaven els comuns.