MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Parlem en sèrie

Parlem en sèrie

El programa de sèries de Ràdio Nacional d'Andorra! L'agenda, novetats, actualitat, clàssics, recomanacions, anàlisi i tot el que envolta el món de les sèries de televisió al 94.2 de l'FM i www.andorradifusio.ad 

Amb Judit Pedrós i Jordi Domingo, dos serieaddictes que estimen el món de la ficció televisiva sigui en capítols de 20 minuts o dues hores. I amb la recomanació especialitzada de l'audiència, que ens proposa cada setmana les seves sèries favorites i rareses poc conegudes! Envia'ns les teves recomanacions amb el hashtag #seriesRTVA!

ÚLTIM PROGRAMA

Capítol 3x20: Les millors sèries franceses

Capítol 3x20: Les millors sèries franceses

Capítol 3x20: Les millors sèries franceses

Les notícies de la setmana es divideixen entre noves propostes que ens arribaran aviat i antigues propostes que ja havíem oblidat i que ara volen recuperar per tornar a fer diners. En la Trama del dia recuperem un programa de la primera temporada que vam centrar en les ficcions franceses. Perquè és cert que pequem de parlar, sobretot, de sèries fetes als Estats Units i, en menor mesura, a Regne Unit i Espanya. Però al nostre veí del nord també es fan bones sèries i us n’acostarem algunes.

PROGRAMES ANTERIORS