MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Resum de notícies de l'any

Resum de notícies de l'any

Aquest 2017 t’hem explicat tot l’actualitat de primera mà. 365 dies d’informació que sintetitzem en aquest programa especial. 

ÚLTIM PROGRAMA

Resum de notícies de l'any 2017

AND365 - Resum de notícies de l'any 2017

AND365 - Resum de notícies de l'any 2017

El 2017 és un any ple de canvis transcendents per a Andorra. La reforma comunal provoca discrepàncies polítiques, sobretot dins el grup liberal, que s’acaba trencant. L’acord amb la UE també centra bona part de l’actualitat política. En l’àmbit econòmic, es reactiven turisme i consum. La Cambra preveu que el PIB superarà el 2%.  El trencament de Grandvalira ha estat una altra de les informacions més destacades de l’any. També el procés català, que ha provocat concentracions a favor i en contra, en aquest cas pels talls a la N-145. A les carreteres, sis persones han perdut la vida aquest 2017. La cultura la protagonitza la inauguració del Museu Thyssen i els concerts deixen algunes de les millors imatges. En esports, ha estat el millor any per al MoraBanc Andorra i també un 2017 de Jocs dels Petits Estats. 

El resum de l'any 2017 de Ràdio Nacional

El resum de l'any 2017 de Ràdio Nacional

Durant els darrers 365 dies, Ràdio Nacional d'Andorra ha emès informació molt diversa. Segur que part de les notícies que hem conegut aquest any ens han afectat d'una manera o una altra i les hem hagut de digerir, acceptar, assumir, analitzar i reflexionar. En aquest programa especial de menys d'una hora destaquem els fets més trascendentals que ha viscut Andorra el 2017.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter