MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

L'ACA aposta per portar la Pujada a Arinsal a la primera divisió del Campionat de França de muntanya

www.andorradifusio.ad

El programa esportiu de l'Automòbil Club per al 2019 inclou un impuls a la Pujada a Arinsal per poder ascendir al més aviat possible a la primera divisió del Campionat de França de muntanya. L'ACA manté al calendari les Crèdit Andorrà GSeries, el Ral·li d'Andorra Històric i repetirà el trofeu Andros.

La Pujada a Arinsal està programada per al 22 i 23 de juny i l'Automòbil Club confia que sigui un èxit com en la darrera edició, en què va canviar d'escenari. La resposta dels pilots i l'ambient que s'hi va viure han animat el club a seguir apostant-hi. Ara, toca consolidar el posicionament a França i ascendir de categoria, l'objectiu que s'ha marcat. "Vam convidar tots els observadors que havíem de convidar a la prova i ho van valorar de manera molt positiva. Tant, que som optimistes per poder fer el campionat de primera divisió. Això requereix el seu temps. Aquest any no serà, però l'any que ve podria tornar a ser una possibilitat", explica el president de l'ACA, Enric Pujal.

Pujal ha presentat a l'assemblea la resta del calendari esportiu, que inclou les Crèdit Andorrà GSeries, ja celebrades i que mantindran el format en la propera edició, el Ral·li d'Andorra Històric, que arribarà el 14 i 15 de setembre, i l'Andorra Winter Rally, que no s'ha celebrat el 2018 per les condicions meteorològiques i que tornarà al desembre. També repetirà el prestigiós trofeu Andros.

Quant al programa de Joves Pilots repeteixen Edgar Montellà i Íngrid Rossell i se suma Raül Ferré en muntanya.

L'ACA a més seguirà formant enguany oficials i comissaris

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu-Vicente Bellot

34.225.194.144