MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 24º

El Temps Darrera previsió

L'ACB deixa la lliga sense data de tornada

www.andorradifusio.ad

L'ACB deixa sense data de tornada la lliga. Tot i que s'havia marcat el retorn el 24 d'abril, ara s'ha deixat sense efecte aquesta data. La voluntat segueix sent acabar la competició.

Era un secret a veus, però aquest dijous s'ha confirmat. Els representants dels 18 clubs de l'ACB s'han reunit telemàticament per avaluar els efectes de la suspensió temporal, així com els escenaris futurs.

La trobada ha servit per deixar sense efecte la data de retorn prevista per al 24 d'abril.

L'ampliació de les mesures de confinament ha estat la raó principal d'aquesta decisió, que deixa el bàsquet espanyol en compàs d'espera.

El president de l'ACB, Antonio Martín, ha remarcat que la voluntat és continuar la competició sempre que no hi hagi perill per als participants.

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, coincideix en que la determinació tant dels clubs com de l'ACB és que la competició es pugui acabar. Amb això, ha remarcat que "des d'aquesta setmana treballarem per saber en quins possibles escenaris, molt més llunyans, podem reprendre la competició".

Aquesta casa ja va avançar que el club estava treballant en un pla de contenció per si se suspenia la lliga. Una acció que es traduiria en una rebaixa salarial als jugadors i al cos tècnic. Aquesta reducció seria la mateixa per a tothom.

Tanmateix, des del club exposen que en cas de tornar a jugar la intenció és pagar les nòmines de manera normal.

Informa: Joel Romero
 

34.204.193.85