MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Un accident de trànsit posa punt final a la temporada de Raquel Guri

www.andorradifusio.ad

Nahuel Carabaña va aconseguir el resultat més destacat al Campionat de Catalunya d'atlesime sub-23 disputat a Tarragona, amb una plata en els 3.000 metres obstacles. En la mateixa competició havia de participar també Raquel Guri, però la  saltadora del Sant Julià ha hagut de posar punt final a la temporada després de patir un accident de trànsit.

La temporada d'estiu s'ha acabat per a Raquel Guri quan tot just començava.

La saltadora de 20 anys, que fa pocs dies va debutar als Jocs dels Petits Estats, a Montenegro, es recupera a casa d'un accident de trànsit que va patir dimarts passat, quan es dirigia amb autobús al centre esportiu dels Serradells.

Segons l'atleta del Sant Julià, un vehicle es va saltar el senyal de cediu el pas i va obligar a frenar bruscament el conductor de l'autobús en el moment que ella s'incorporava per baixar.

A causa del fort impacte, Guri va patir un trencament de set centímetres al psoes i el pinçament de tres vèrtebres lumbars.

Va ser un passatger qui va trucar a l'ambulància perquè traslladés l'esportista a l'hospital de Meritxell, on se li van practicar diferents proves.

Després de confirmar l'abast de les lesions, Guri haurà de guardar 10 dies de repòs absolut i calcula que necessitarà un període de sis mesos de recuperació.

La lesió l'impedirà disputar les competicions a l'aire lliure que tenia previstes aquest estiu, com el Campionat de Catalunya ahir a Tarragona, el d'Espanya on havia de debutar, i la Copa d'Europa.

Informa: Joan López

 

3.239.33.139