/ 12º

Així celebra el MoraBanc una classificació històrica

Emocions i celebracions del MoraBanc Andorra després d'una victòria amb què ha tornat a assolir una fita històrica aquest dimecres a la nit. L'equip arriba a les semifinals de l'Eurocup després de guanyar un tercer partit d'infart contra l'Asvel Villeurbanne.

El MoraBanc ha començat fluix però en uns minuts ha aconseguit donar la volta al partit amb una defensa més agressiva i s'ha mantingut per sobre en el marcador fins als darrers 5 minuts, en què els locals han ajustat el resultat. Finalment, a 15 segons per acabar el partit, el MoraBanc ha aconseguit el 80 a 82 que li ha donat la victòria.

Un resultat que fa somiar l'equip, que s'havia marcat com a repte el Top-16 i ha tornat a superar-se.

El rival a la semifinal serà l'Alba de Berlín d'Aíto Garcia Reneses, que ha eliminat l'Unicaja.

Informa: Yasmina Canedo
Imatges: MoraBanc Andorra