MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 25º

El Temps Darrera previsió

Albert Llovera negocia amb l'equip Petronas De Rooy per tornar al Dakar l'any que ve

Albert Llovera ha iniciat les converses amb l'equip Petronas De R

Albert Llovera ha iniciat les converses amb l'equip Petronas De Rooy Iveco per repetir l'experència d'enguany al Dakar. El pilot explicarà aquesta tarda les seves vivències a l'Aràbia Saudita en una conferència al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Albert Llovera ha passat aquest matí pels micròfons de l'"Ara i Aquí", on ha avançat alguns dels detalls que explicarà al Centre de Congressos. Llovera debutava amb un camió de l'equip Petronas De Rooy i ha completat el seu millor Dakar amb una quinzena posició. El pilot ja ha començat a negociar amb l'equip el retorn l'any vinent a l'Aràbia Saudita. La seva experiència i la polivalència es cotitzen.

Llovera ha quedat encantat de l'experiència a l'Aràbia Saudita, un país del qual destaca els contrastos i el bon tracte dels habitants. No s'ha estat d'explicar una anècdota viscuda amb el seu osteòpata, Jordi Zaragoza: "dormíem a la mateixa tenda i vaig caure al terra, vaig cridar al Jordi, es va despertar però no em veia, mirava a la porta i li vaog dir si es pensava que m'havia aixecat. Soc al terra, vaig dir-li".

Llovera ha viscut el Dakar en tres continents. Es queda amb el desert africà, l'escalfor del públic sud-americà i de l'Aràbia Saudita destaca que és una barreja dels tots els escenaris dakarians. I hi vol tornar l'any vinent.

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides Góndola Films-Vicente Bellot

3.236.59.63