/ 12º

Andorra allarga el moment dolç i debuta a la lliga de les Nacions amb un empat contra Letònia

La selecció manté el seu moment dolç de resu

La selecció manté el seu moment dolç de resultats. I ara també en partit oficial. El combinat de Koldo Álvarez de Eulate ha tret un punt en l'estrena de la nova competició ideada per la UEFA, la lliga de les Nacions. Andorra ha empatat sense gols contra Letònia al Daugava Stadions de Riga.

Letònia era un rival que sempre havia derrotat al combinat nacional, l'última vegada per 4 a 0. La selecció, però, és una altra des de fa uns quants partits, més forta i que està vivint un moment d'expansió, com ja es va veure en els amistosos previs (victòria davant Liechtenstein i empats contra Cap Verd i Emirats Àrabs).

Andorra ha estat bé en el vessant defensiu, amb solidaritat entre els jugadors, i ha millorat el joc en la segona part, quan ha intentat buscar el gol que li pogués donar la victòria. Al final del partit el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, destacava que "és un punt que ens serveix per seguir treballant i per agafar confiança en el treball que estem fent. Crec que en alguns moments esperàvem una miqueta més, si bé és cert que acabem contents, especialment per la segona part".

Andorra tornarà a jugar dilluns vinent contra el Kazakhstan, que ha perdut contra Geòrgia (0-2), a l'Estadi Nacional (20:45 h).

La sub-21 perd 3-0 contra Escòcia

També ha jugat la selecció sub-21 en el Preeuropeu, amb derrota de l'equip de Justo Ruiz davant d'Escòcia (3-0). El protagonista del matx per part local ha estat Fraser Hornby, autor dels tres gols, el primer de penal, en els minuts 45, 69 i 83. Andorra tanca la classificació, amb 2 punts després de set partits jugats a la fase.

Informa: Sergi Cano

Imatge cedida: Federació Andorrana de Futbol