/

Andorra cau a Bulgària víctima de les errades en defensa (41-20)

La selecció de rugbi ha caigut aquesta tarda a Bulgària, en el tercer partit del Campionat d'Europa a la Conferència 2 Sud, per 41 a 20. Tot i que els Isards han aconseguit el mateix nombre d'assajos que els búlgars, les errades en defensa els han condemnat.

Andorra ha sortit decidida a portar el pes del partit, però s'ha vist sorpresa per una Bulgària molt ràpida. El primer assaig dels locals arribava al minut 5 després d'una ràpida combinació dels tres quarts. Els búlgars han ampliat les diferències amb un xut a pals al minut 9.

Els Isards s'han refet i han arribat fins a la línia de marca després d'una touche al minut 13, però el col·legiat ha anul·lat l'assaig per una falta prèvia.

Bulgària tornava a anotar amb un cop de càstig que feia pujar l'11 a 0, però Andorra ha reaccionat a les acaballes del primer temps amb un assaig de Peter Ambor.

Abans del descans, però, arribava una altra gerra d'aigua freda amb el segon assaig de Bulgària. Era el 18 a 5.

La derrota dels Isards s'ha consumat a l'inici de la represa. Primer amb un xut a pals i després amb dues curses des de camp propi d'Ivanov que han acabat en assaig, el marcador ha passat a ser de 35 a 5 a favor de Bulgària.

Ferida en l'amor propi, Andorra ha reaccionat i ha estat capaç de retallar diferències amb dos assajos d'Edisher Jamrulidze, dedicats al seu excompany al VPC i a la selecció, Gio Rekhiashvili. Bulgària ha replicat amb dos xuts a pals.

En el darrer sospir arribava el quart assaig dels Isards, en una bona acció culminada per Josep Correas des de la banda esquerra. Al final, quatre assajos per a cada equip però victòria de Bulgària per 41 a 20.

Dissabte vinent Andorra tancarà l'Europeu a l'Estadi contra Sèrbia, amb la necessitat d'una victòria per assegurar la permanència.

Informa: Joan López
Imatges: Rugby Europe