/

Andorra cau davant la campiona del món (3-0)

La campiona del món ha fet bona la seva etiqueta de favori

La campiona del món ha fet bona la seva etiqueta de favorita i ha passat per sobre d'Andorra, en un partit on la fortuna i el bon encert de Josep Antoni Gomes van evitar una golejada major. El porter va aturar un penal a Griezmann.

El combinat dirigit per Didier Deschamps ha portat la batuta del joc en tot moment a l'Stade de France, tot i que durant els primers quinze minuts la defensa andorrana s'ha mostrat molt sòlida. El duel de la sisena jornada de la fase de classificació per l'Eurocopa 2020 ha tingut moltes similituds amb el d'ara fa uns dies a Turquia.

Al minut 19, França ha aprofitat un contraatac dirigit per Ikoné i finalitzat Coman per fer el primer de la nit.

Abans de la mitjà hora de partit, Moisés San Nicolás ha comès penal en agafar de la samarreta Griezmann, però el llançament des dels 11 metres del francès l'ha aturat Gomes amb una estirada de mèrit. Els de Deschamps han seguit provant fortuna, però la defensa andorrana i Gomes han evitat una golejada més gran. Al descans s'ha arribat amb l'1 a 0 al marcador.

Cinc minuts després d'encetar la represa, Lenglet a pilota aturada ha fet el segon dels francesos, després d'una centrada mil·limètrica de Griezmann. La pilota aturada novament posava en problemes Andorra com va succeir al Vodafone Park.

El pas dels minuts ha fet que França mostrés les seves virtuts i els de Koldo Álvarez han començat a patir el desgast. El travesser ha evitat en diverses ocasions que el marcador s'ampliés amb les rematades de Sissoko i Coman.

Al minut 90, Ben Yedder ha posat la cirereta al pastís aprofitant un refús de Gomes en una pilota aturada.

D'aquesta manera, Andorra tanca una setmana molt complicada davant rivals com Turquia i França amb dues derrotes i quatre gols encaixats. A més, la selecció ha entrat als llibres d'història francesos, atès que aquest dimarts ha estat el partit número 100 de l'Stade de France.

Imatge cedida: Federació Andorrana de Futbol