MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

L'Andorra Comapedrosa, optimista per debutar fent cim al sostre del país

www.andorradifusio.ad

L'organització de l'Andorra Comapedrosa va fer dissabte a la nit la reunió de voluntaris. Un acte que esdevé el tret de sortida al compte enrere per la celebració d'aquestes dues Copes del Món. Les previsions són bones i tot indica que la nova prova individual podrà debutar per la porta gran assolint el sostre del país.

Si Andorra, amb les seves reduïdes dimensions, és capaç d'acollir esdeveniments esportius del màxim nivell és sempre gràcies a la disponibilitat i professionalitat dels seus voluntaris. En una cursa alpina com l'Andorra Comapedrosa el seu paper i les seves aptituds encara són més importants.

Amb la prudència d'una previsió de curt a mitjà termini entre els organitzadors hi ha optimisme. Tot apunta a l'arribada de neu nova i estabilitat atmosfèrica per als dies de competició.

Un total de 135 voluntaris vetllaran per l'èxit de l'Andorra Comapedrosa. Enguany la prova col·laborarà amb AUTEA i el projecte d'atenció als infants amb TEA. La Copa del Món individual es celebrarà dissabte vinent. La cursa vertical de diumenge es podrà seguir en directe per Andorra Televisió i Andorra Difusió.ad amb els comentaris d'Inka Bellés i Joan Albós.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Txema Galilea

34.226.244.70