/ 20º

L'Andorra HC desaprofita una oportunitat d'or davant l'Igualada B (5-6)

L'Andorra Hoquei Club va completar aquest divendres un dels m

L'Andorra Hoquei Club va completar aquest divendres un dels millors partits de la temporada, però no va ser suficient per evitar una nova derrota a la Primera Catalana, davant l'Igualada B, en un partit que va acabar amb un marcador de 5 a 6 per a l'equip de l'Anoia.

Els tricolors van dominar el primer temps i es van avançar amb un gol de Nil Castellví, autor de dues dianes. Marc Romaguera va fer el segon de l'equip andorrà en una bona jugada personal. El filial de l'Igualada va retallar distàncies en un contracop, però abans del descans l'Andorra ampliava diferències amb el 3 a 1, obra de Gerard Caminal.

A la represa, però, els catalans li van donar la volta al marcador i van fer el 5 a 6 definitiu a un minut per a la botzina. Amb aquest resultat, l'Andorra Hoquei Club continua cuer del seu grup a la Primera Catalana.

Informa i imatges: Joan López