/

L'Andorra HC encaixa una nova derrota, contra el Valls (3-5)

Nova derrota de l'Andorra Hoquei Club a la Primera Catalana. L'eq

Nova derrota de l'Andorra Hoquei Club a la Primera Catalana. L'equip de 'Wifi' Balart va caure al pavelló Comunal Joan Samarra davant del Valls, per 3 gols a 5, i continua enfonsat al pou de la classificació amb una sola victòria en 13 jornades.

Els tricolors es van fer el primer gol en pròpia porta a l'inici del partit. En quadre per les lesions de Nil Castellví i Marc Romaguera, el ja retirat Juan Sebastián ha hagut de tornar a les pistes per reforçar l'equip de Balart, que va fer una bona primera part però sense encert. L'Andorra va desaprofitar dos penals i va arribar al descans per sota en el marcador, 0 a 2. A la represa va poder perforar la porteria rival, amb dos gols de Gerard Caminal i un d'Oriol Estrany, però no va poder evitar la derrota final per 3 a 5.

Informa i imatges: Joan López