10º / 20º

L'andorrana Sabrina Solana guanya la Mític de l'Andorra Ultra Trail

Una de les grans alegries per al país va ser el triomf espectacular de Sabrina Solana a la Mític. Amb aquest resultat l'andorrana es referma com la millor corredora local a l'Andorra Ultra Trail.

Havia aconseguit dos podis a la Marató dels Cims. Segona a la Mític el 2017 i tercera a la Ronda dels Cims l'any passat.

Un any més Sabrina Solana no ha fallat en la seva cita amb el podi, aquesta vegada ocupant la primera plaça. L'andorrana va guanyar la Mític amb un temps de 23 hores i 10 minuts, Solana va aconseguir una espectacular novena posició a la classificació absoluta. Se li acaben els reptes a aquesta corredora que ara dubta si apostar per la llarga distància o les curses més explosives.

Faci la cursa que faci pel que fa als corredors andorrans Sabrina Solana continuarà sent l'aposta més segura.

Imatge: Guillem Casal/Andorra Ultra Trail Vallnord