MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

L'arribada al país de l'equip Efideporte de BTT obre nous horitzons als joves ciclistes

www.andorradifusio.ad

L'establiment a Andorra de l'equip Efideporte Pro Cycling de BTT obre un nou panorama per al ciclisme del país. A més de la possibilitat que Kilian Folguera competeixi en Copes del Món, altres joves se'n podrien beneficiar. Les portes estan obertes a la col·laboració.

La Federació de Ciclisme veu amb molts bons ulls l'arribada de l'equip mexicà Efideporte Pro Cycling.

És la primera vegada que una estructura tan potent de BTT competirà amb llicència andorrana i obre nous horitzons, assegura el director tècnic de la federació, Edur López, afegint que "és una motivació pels joves".

L'acord amb Efideporte inclou la vinculació amb l'equip del tècnic de la federació Òscar Lacueva i la participació de Kilian Folguera, com va avançar aquesta casa, en les proves de la Copa del Món de BTT. Aquesta col·laboració es podria ampliar. López remarca les dimensions de l'estructura i explica que ja han parlat de treballar conjuntament en un futur. "Ells estaran sis mesos aquí i sis allà, i hi ha la possibilitat d'enviar corredors a Mèxic", avança.

La previsió és que una part de l'Efideporte arribi el 7 de març a Andorra. Gerardo Ulloa, or als darrers Jocs Panamericans, és el principal exponent de l'equip.

Informa: Sergi Cano-Joel Romero
Imatges: Txema Galilea
Imatges cedides: Efideporte Pro Cycling

18.207.254.88