/

La campiona del món mostra galons davant Andorra (0-4) en el comiat de Juli Sánchez

La selecció de futbol no ha tingut cap opció aquest dimarts a la nit en el quart compromís de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2020 contra una França molt superior, que s'ha imposat per 0 a 4.

Els francesos arribaven ferits, després de la derrota de dissabte passat a Turquia, i han sortit amb un onze que presentava set cares noves al costat de Griezmann, Mbappé, Pogba i Lloris. Els de Didier Deschamps s'han adaptat molt bé a les característiques del terreny de joc i han imposat des de l'inici un ritme de joc alt, amb molta mobilitat, una circulació ràpida de pilota i força profunditat per les bandes.

Kylian Mbappé ha fet el primer gol al minut 11 en una acció de contracop. Ben Yedder ampliava la renda a la mitja hora de joc amb una rematada ajustada al pal. Quan el partit era a punt d'arribar al descans, Thauvin feia de volea el 0 a 3. Els francesos en volien més i a la segona meitat han arrodonit la victòria amb un gol de Zouma a la sortida d'un córner. Andorra ha continuat patint en defensa, però ja no ha encaixat cap gol en la darrera mitja hora de joc.

Juli Sánchez ha entrat al terreny de joc en els darrers minuts per acomiadar una trajectòria de 23 anys, que va començar en el primer partit internacional de la selecció, el 13 de novembre de 1996 al Comunal contra Estònia.

La fase de classificació es reprendrà per a la selecció de Koldo Álvarez el pròxim 7 de setembre a Turquia.