MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 25º

El Temps Darrera previsió

Cardona i Pinsach i Alonso i Quincoces, guanyadors de La Sportiva Andorra Skimo 10

www.andorradifusio.ad

Les parelles formades per Marc Pinsach i Oriol Cardona en categoria masculina i Anna Alonso i Nahia Quincoces han estat els vencedors a l'Skimo 10, prova reina de La Sportiva Andorra Skimo. Ferran Teixidó formant parella amb Martí Lázaro i Laia Sebastià i Fàtima de Diego han estat els millors andorrans acabant en la quarta i la tercera plaça respectivament.

 

Jornada duríssima per als participants a l'Skimo 10. Després dels gairebé 2.000 metres de desnivell positiu de la primera jornada avui els n'esperaven 3.800 més. Tot plegat amanit amb temperatures elevades. Els vencedors han estat la parella formada pels catalans Marc Pinsach i Oriol Cardona. Tots dos han completat les dues jornades amb un temps de 7 hores i 41 minuts.

Aleix Domènech i Pau Coll han estat segons. Miguel Caballero i Luis Hernando han completat el podi. Ferran Teixidó, quart, ha estat el millor esquiador local formant parella amb Martí Lázaro a 48 minuts dels vencedors.

En categoria femenina les espanyoles Anna Alonso i Nahia Quincoces han estat les més ràpides amb un temps de 9 hores i 36 minuts.

Aquesta cinquena edició ha presentat un cartell d'autèntic luxe. La multicampiona Laetitia Roux, ara entrenadora, ha estat segona formant equip amb Grace Straberg i Sierra Anderson.

L'andorrana Laia Sebastià i la madrilenya, resident a Andorra, Fàtima de Diego han aconseguit una brillant tercera plaça amb un temps d'11 hores i 9 minuts.

Clàudia Tremps i Marc López han completat la nòmina de guanyadors a l'Skimo 10 adjudicant-se la categoria mixta.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero

3.236.59.63