/

El Carroi s'endú el primer assalt de l'eliminatòria de promoció contra l'Engordany (2-0)

Un dels històrics del futbol andorrà més afectats pels problemes

Un dels històrics del futbol andorrà més afectats pels problemes econòmics, l'Engordany, s'ha complicat molt la permanència a la lliga Multisegur després de perdre contra el Carroi el primer partit de l'eliminatòria de promoció.

El quart classificat de la lliga Unida es va imposar dissabte al camp de la Massana per 2 gols a 0. Garcia Acosta feia el primer, al minut 4, després de guanyar l'esquena a la defensa escaldenca. A l'inici de la represa va arribar el segon del Carroi, en una bona acció individual de Cinco Pérez per la banda dreta. Aquest dimecres es jugarà el partit de tornada, a partir de dos quarts de nou de la nit a la Borda Mateu.