MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Cor i intensitat per enfrontar-se a la campiona del món

www.andorradifusio.ad

21 anys després Andorra jugarà una altra vegada a l'Stade de France contra la campiona del món. Aquest dimarts al vespre, els tricolors tindran un dels reptes més importants de la seva carrera davant jugadors de l'elit mundial.

Andorra trepitjava aquest dilluns la gespa d'un dels estadis més emblemàtics del món com és l'Stade de France. Els de Koldo Álvarez arriben a la sisena jornada de la fase de classificació de l'Eurocopa 2020 amb bones sensacions, després de perdre per la mínima a Turquia. Tot i això, el partit d'aquest dimarts serà un repte major pels tricolors.

El tècnic recupera Txus Rubio després de complir sanció i disposarà de tots els jugadors, només tres dies després del gran esforç fet a Turquia.

Al cantó francès, el principal dubte és el sistema de joc andorrà. El seleccionador Deschamps va anunciar variacions a l'onze que va guanyar Albània. Qui segur que no hi serà és Umtiti, que aquest dilluns va retirar-se de la concentració. La referència seguirà sent Griezmann.

El partit també serà especial per als francesos, atès que serà el duel número 100 que es disputi a l'Stade de France. El camp va construir-se amb motiu del Mundial del 1998 i va inaugurar-se el gener d'aquell mateix any. La fortuna ha fet que aquest dimarts a les 20.45h, Andorra sigui la convidada número 100. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa-Imatges: Joel Romero
Imatges cedides: FAF

Informació relacionada