MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Courrieu es lesiona i cancel·len el debut de Marín i Vila

www.andorradifusio.ad

Kevin Courrieu s'ha tornat a lesionar i està a l'espera de proves per conèixer l'abast de la lesió. Dues cancel·lacions destacades per manca de neu, el debut de Lluís Marín a la Copa del Món i el debut de Carola Vila a la Copa d'Europa. 

Kevin Courrieu ha tornat a Andorra després de lesionar-se al genoll en una caiguda en uns entrenaments de descens. L'esquiador ja va patir una lesió greu en aquesta articulació el 2017.

Courrieu es farà proves per conèixer l'abast exacte de la lesió. En el vessant positiu Marc Oliveras va ser vuité ahir en el descens de Lake Louis de la Nor Am Cup.

Ara parlem de cancel·lacions i és que als Alps la neu tampoc abunda. La Federació Internacional ha decidit cancel·lar la prova de Montafon, debut de Lluís Marín aquesta temporada a la Copa del Món. La previsió és disputar aquest boarder cross a Crvinia el 20 de desembre, on era previst fer la segona Copa del Món, a Itàlia es farien dues proves.

Tampoc podrà debutar a la Copa d'Europa Carola Vila aquest cap de setmana com tenia previst. La prova de Premanon també ha estat cancel·lada per manca de neu.

Informa: Cesc Sanjuan