MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 26º

El Temps Darrera previsió

Dani Fornell es retira

www.andorradifusio.ad

Dani Fornell ha decidit retirar-se després de 12 anys de competició. Els resultats de les dues darreres temporades i l'aparició de projectes personals han estat els detonants de la retirada d'un dels màxims exponents del fora pista al país.

"Amb 12 anys de carrera penso que és un bon moment per deixar-ho", manifesta l'esquiador. Explica que es va prometre "que si feia dues temporades dolentes i estava fora del top-10, no era manera de seguir endavant"."O estic a dalt, o em retiro i deixo pas a les noves generacions".

Després de més d'una dècada de trajectòria hi ha moltes curses a la memòria, com la cursa a Àustria que li va permetre entrar al Freeride World Tours.

Fornell també destaca el tracte i els bons resultats aconseguits a Jasnà, Eslovàquia. Tot i això, Andorra sempre serà el seu lloc especial.

Ara toca donar pas als més joves. L'esquiador opina que "costa molt que un esport creixi exclusivament pels corredors que el volen practicar" i veu necessari "que hi hagi institucions que hi apostin". Creu que "la federació ho ha intentat, però és més feina dels clubs. Haurien d'obrir més les seccions i intentar apostar per aquest esport, que realment té demanda", conclou.

Homes com Eloi Fernández, Joan Aracil i Pep Naudi estan cridats a prendre el testimoni de Fornell.

Informa: Joel Romero / Joan López
Imatge: Jordi Seabra/ Arxiu RTVA