MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 19º

El Temps Darrera previsió

David Fernández i la francesa Stephanie Gros s'enduen la primera Andorra 21 Ports

www.andorradifusio.ad

L'andorrà David Fernández i la francesa Stephanie Gros han guanyat la primera Andorra 21 Ports. Sergi Casabella s'ha emportat el mallot blanc com a millor ciclista jove. 

No és gens habitual, però avui hem vist tres ciclistes celebrant la victòria a la línia de meta. Els companys d'equip, Tomi Misser i Dani Ruano, com a vencedors de la tercera etapa i just darrere seu David Fernández com a guanyador de la general en aquesta primera edició de l'Andorra 21 Ports.

En categoria femenina Stephanie Gros també ha pogut defensar el mallot groc en aquesta darrera etapa. La ciclista francesa no ha tingut rival en aquesta primera edició de l'Andorra 21 Ports.

En aquesta darrera etapa els ciclistes han completat 106 quilòmetres superant tres ports: Beixalís, La Coma d'Arcalís i Cabús. Sergi Casabella, avui quart, ha guanyat el mallot blanc com a millor ciclista jove.

En aquesta primera Andorra 21 Ports han participat un total de 120 corredors, una xifra que s'espera que es multipliqui en futures edicions.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Arnau Teixidó / Andorra multisport