MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 19º

El Temps Darrera previsió

David Fernàndez i Stéphanie Gros repeteixen victòria a l'Andorra 21 Ports

www.andorradifusio.ad

Segona jornada de l'Andorra 21 Ports i mateixos guanyadors: l'andorrà David Fernàndez i la francesa Stéphanie Gros. La prova s'acabarà aquest dissabte amb una jornada de 106 quilòmetres amb sortida i arribada al Parc Central.

La segona jornada de la 21 Ports era temuda pels ciclistes per l'alta exigència i no ha decebut. Els líders de la general, David Fernàndez i Stéphanie Gros, han pres la sortida des del Parc Central encapçalant el centenar de corredors.

De seguida han començat les primeres dificultats amb l'ascensió al coll d'Ordino. Després arribaria la Peguera i per acabar la temuda collada de la Gallina. La duresa es reflectia en les cares dels protagonistes. La calor també ha estat companya de viatge.

Al final, David Fernàndez ha tornat a ser el més ràpid i ha arribat primer al Parc Central. En noies, ha repetit Stéphanie Gros i Sergi Casabella es manté líder dels joves.

La 21 Ports s'acabarà aquest dissabte amb la tercera etapa, de 106 quilòmetres amb Beixalís, la coma d'Arcalís i l'alt de Cabús com a principals dificultats. 

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides: The Ironman Group-Arnau Gaya