MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

David Ferré sobre la gespa de l'Estadi Nacional: "No me'n fio de les solucions que plantegen"

El president de la Federació de Rugbi, David Ferré,

El president de la Federació de Rugbi, David Ferré, ha expressat el seu malestar arran de la polèmica sobre la gespa de l'Estadi Nacional als micròfons del 'Zona Esports' de Ràdio Nacional. Ferré creu que no s'ha actuat de manera correcta atès que no van ser partícips de la reunió entre Govern i la Federació de Futbol on es va prendre la decisióde canviar la gespa. L'àudio sota aquestes línies.

A més, no se'n refia de les paraules del Govern, que ha comunicat aquesta setmana que estava treballant per resoldre la situació. El dirigent de l'entitat ha declarat no fiar-se "de les  solucions que plantegen", referint-se a la possibilitat que la nova gespa de l'Estadi Nacional estigui llesta pel compromís contra Bòsnia i Hercegovina el 9 de novembre.

Cal tenir en compte que a banda de la problemàtica dels 'isards' també hi ha el cas del VPC. El primer equip té dos partits durant el període previst pel canvi de gespa i actualment només existeix la solució d'Encamp i l'estadi Comunal Joan Samarra com a possibles terrenys de joc.

En el cas de Prada de Moles, és l'única instal·lació amb el vistiplau de la Federació Francesa. D'altra banda, també hi ha els partits i entrenaments dels diferents equips de base, el segon equip i el femení.

Malgrat això, també ha recalcat que no té "cap problema amb la junta de la Federació de Futbol ni amb el Govern".

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

3.226.122.74