/ 12º

Derrota amarga dels isards a Bòsnia per 20 a 17

Amarga derrota dels isards en la seva visita a Bòsnia i Hercegovina, per 20 a 17. Els homes de Josep Magallón i Peter Lucas han dominat el marcador i el joc gran part del partit, però una errada defensiva als darrers minuts ha provocat l'assaig i victòria dels bosnians. Tot i la derrota, els isards han sumat un nou punt de bonus defensiu.

Regust agredolç dels isards a la seva visita a Bòsnia i Hercegovina. Els tricolors han corroborat les bones sensacions mostrades a Israel i han anat per davant al marcador gran part del partit. Tot i això, una errada als darrers minuts ha deixat en safata la victòria als bosnians per un ajustat 20 a 17.

Els andorrans s'han mostrat sòlids i efectius a la primera part. Un cop de càstig sobre la mitja hora de joc de Langeard posava els primers punts al marcador per als isards. Poc abans del descans, Dani Raya ha fet un assaig transformat per Langeard, per situar el 0 a 10 a l'electrònic.

Els bosnians han iniciat la segona part amb intensitat i han encadenat dos assajos en només sis minuts, 10 a 10. Al minut 53, els locals han fet el tercer assaig de la tarda i s'han posat per davant al marcador, 15 a 10. A partir d'aquí ha tornat el domini andorrà i Dani Raya ha fet el seu segon assaig particular amb transformació de Langeard. Els isards novament per davant, 15 a 17. Malauradament, una errada als darrers minuts ha significat el quart assaig dels bosnians i ha liquidat el partit amb el definitiu 20 a 17.

Aquesta és la segona derrota dels isards a la Conferència 1 Sud europea i se situen com a cuers.

Informa: Redacció