/

Empat a un gol en els 5 minuts que faltaven per jugar entre el Sant Julià i el Santpedor

En futbol sala, el Sant Julià ha empatat a 1 gol en els ci

En futbol sala, el Sant Julià ha empatat a 1 gol en els cinc minuts que faltaven per jugar del partit contra el Santpedor. D'aquesta manera, el duel es tanca amb un 5 a 5, després que l'àrbitre decidís suspendre el partit per insults amb un 4 a 4 al marcador.

Els lauredians van rebre una sanció econòmica i esportiva arran d'aquell enfrontament ara fa un mes. Aquest diumenge s'ha reprès el partit al Serradells, i els de Jorge Dias han aconseguit remuntar el gol visitant quan faltaven pocs instants per acabar el partit.

El Sant Julià suma així una victòria i un empat aquest cap de setmana després de vèncer el líder aquest dissabte.