/ 12º

L'Encamp no falla i guanya la seva segona lliga consecutiva

L'Encamp s'ha proclamat campió de lliga en vèncer en el seu darrer partit contra la Massana per 9 a 4. Els de Lluís Cruz certifiquen la seva plaça a Europa la temporada vinent.

Victòria i campions. Els de Lluís Cruz jugaven ahir el seu darrer partit de lliga i no van fallar. El triomf va certificar el segon títol consecutiu dels encampadans.

La primera meitat va ser d'intercanvi de gols entre els dos equips que arribaven al descans amb 3 a 3 al marcador. Els nervis van passar factura als de Lluís Cruz els primers 20 minuts, però a la segona meitat posaven la directa i obrien escletxa al marcador. Saviola va tornar a ser un dels artífexs de la victòria amb 4 gols.

Després d'una temporada llarga i sense l'etiqueta de favorits, els encampadans repeteixen títol. El porter Aitor Rubio posava en relleu que "els partits s'han de guanyar, que és l'important, i ara ja podem celebrar el títol". Juli Sánchez reconeixia que "no érem l'equip que hauria de guanyar" per la tècnica en futbol sala "però per la intensitat ho hem aconseguit". El seu company, l'exblaugrana Javier Saviola, assegurava que la lliga "ha estat molt competitiva i igualada fins el final i això és bo".

I algun record pel principal perseguidor, l'Atlètic d'Escaldes: "Mentre nosaltres crèiem que era possible, altres buscaven pavelló per organitzar la pretemporada per anar a la Champions", declarava el jugador Carlos Barbosa.

A més, tampoc va faltar el component emocional. L'entrenador va voler dedicar el triomf al seu pare, que els va deixar fa sis mesos.

Els encampadans han assegurat la participació a Europa la temporada vinent i ara tindran un parell de setmanes per preparar el Memorial Canut.

Imatges: Ruben Calvo