MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

La FAE actualitza el reglament en la jornada tècnica de tardor

www.andorradifusio.ad

Els canvis en el reglament FAE i algunes precisions FIS han centrat la jornada tècnica de tardor que ha organitzat la Comissió Tècnica de la FAE, a Anyós Park. A més, l'esdeveniment ha comptat amb dues conferències de Max Tissot i Luc Alphand.

Com és habitual, la jornada tècnica de tardor de la FAE ha servit per exposar algunes modificacions vinculades al reglament de la federació. Bona part d'aquests canvis impliquen la canalla, per això a la jornada han assistit representants dels diferents clubs i entitats del país, com ha explicat el director tècnic, Carles Visa.

La jornada també ha servit per comentar la planificació de l'equip masculí per a la nova temporada, com ara la preparació a Ushuaia, Argentina. "Hem tornat al programa de fa dos anys d'anar-hi dos vegades, perquè em sembla que és el més eficient i productiu que hem fet fins ara", explica l'entrenador Max Tissot, qui es mostra "molt content del que hem fet aquest estiu i al novembre a Suècia".

En clau competitiva, Zoe Ramírez ha estat la millor classificada de l'equip femení desplaçat a Geilo, Noruega, aquest dijous en un gegant FIS. Carla Mijares ha estat 30a. Per la seva banda, Sissi Hinterreitner, Jessica Núñez i Xènia Rodríguez, no han acabat la primera mànega. Aquest divendres es disputarà el segon gegant.

Informa: Joel Romero
Imatges: Guillem Casal
Locució: Gerard Gort