/ 10º

L'FC Andorra cau a casa contra el cuer (1-2)

L'FC Andorra ha caigut a casa 1 a 2 contra el cuer. El resultat no ha estat just però això no amaga que a l'equip li ha tornat a faltar gol i ha tornat a reincidir en excessos de confiança defensius que li han costat els dos gols.

Dissabte era el dia. El cuer visitava Prada de Moles i Gabri recuperava Forgas, calia sumar els tres punts.

Casadesús, dels millors sobre el terreny de joc, marcava als 16 minuts un gol que l'àrbitre, massa protagonista, invalidava per suposat fora de joc. Ratti s'ha vist obligat a intervenir en un parell d'ocasions. El mateix Casadesús ha tingut la més clara de la primera meitat enviant aquesta pilota al pal.

A l'inici de la segona meitat un rebuig ha estat a punt de sorprendre Ratti. Tot seguit dues bones accions per banda de l'Andorra. Primer Carlos Martínez remata molt defectuós i per banda dreta gran acció de Loureiro. Tres jugadors tricolors amb opcions de rematada s'acaben destorbant. Passaven els minuts i s'albirava l'ansietat. Bona mostra aquesta acció de Bover que falla a porta buida. Forgas ha entrat al 70 però no ha tingut ocasió de mostrar el seu olfacte. Al 76 errada en la sortida de la pilota, Ratti atura la primera rematada però no pot fer res amb la segona d'Arjona. 0 a 1 i arriben les presses.

L'Andorra no ha trigat a empatar amb una centrada de Bover que remata Loureiro al fons de la xarxa. D'aquí al final tot s'ha girat en contra. L'equip ha jugat els darrers 12 minuts primer amb un home menys amb la lesió de Casadesús amb els canvis exhaurits i després, els últims sis amb nou per l'expulsió de Bover. Ratti ha salvat l'equip a la primera. La segona ha arribat en aquesta falta més que dubtosa de Gilmar. Pilota al travesser i quan semblava que la jugada estava acabada li roben la cartera a Loureiro i Raíllo sentencia amb 1 a 2 al darrer minut.

El FC Andorra encara no coneix la victòria en els cinc partits que ha jugat a la segona volta. La propera jornada l'equip jugarà al camp del Vila-real B.

Imatge: Desirée Sala