/ 20º

L'Andorra perd la imbatibilitat a casa i Gabri reparteix culpes per a ell i per al comú

El FC Andorra ha perdut aquest diumenge al migdia la condició d'invicte a casa al Grup 3 de Segona B després de caure 0 a 3 contra l'Espanyol B. El terreny de joc glaçat ha condicionat molt el joc. Gabri, molest, ha assenyalat el comú al final del partit.

El terreny de joc glaçat ha estat protagonista diumenge a Prada de Moles. Sorprenentment, l'Andorra ha estat l'equip que pitjor s'hi ha adaptat.

Primera meitat garebé sense ocasions, però aquesta pèrdua de Musa a la frontal ha suposat el 0 a 1 de Jutglà. A partir d'aquí els tricolors han anat sempre a remolc. L'equip de Gabri Garcia ha merescut el gol abans del descans, però aquest no ha arribat. A la represa l'equip ha pecat d'ansietat i l'Espanyol, sempre ben situat al terreny de joc, es mostrava letal quan creuava el mig del camp.

Als 47 minuts Nicolás Melamed ha marejat tota la defensa andorrana per acabar col·locant la pilota a l'escaire. Acte seguit Gaffoor ha enviat la pilota al travesser. La resposta perica ha estat severa: dos contraatacs visitants han estat a punt de liquidar el partit per la via ràpida, però dues intervencions felines de Nico Ratti han allargat l'agonia. La darrera esperança ha estat una rematada de Casadesús, de nou a la fusta. La sentència definitiva ha arribat als 86 minuts.

Gaffoor ha caigut lesionat a la recta final del partit i caldrà esperar el resultat de les proves per establir l'abast de la lesió.

Imatge: Pere Besolí