/

El FC Andorra guanya l'Oriola i trenca una ratxa de vuit jornades sense conèixer la victòria (2-1)

Nou partits després, el Futbol Club Andorra ha tornat a guanyar a Segona B. Amb el triomf 2 a 1 contra l'Oriola, cuer de la categoria, els tricolors trenquen una ratxa que es va emportar per davant l'entrenador i part de les aspiracions de play-off de l'equip. Malgrat la victòria d'avui, l'equip ha demostrat que encara li queda camí per arribar a recuperar la seva millor versió.

Un dels millors dies d'esquí de la temporada ha fet minvar la presència d'espectadors a Prada de Moles. Això sí, Albert Jorquera no s'ha volgut perdre les evolucions dels seus exjugadors.

Nacho Castro ha tornat a sortir amb tres centrals, i diumenge ha donat tota la banda als laterals i ha renunciat de sortida als extrems.

A l'Andorra li ha costat però ha acabat prenent el control del partit. Primera part per oblidar, amb molt respecte per part dels dos equips i absència de profunditat.

A la represa, Gaffoor sorprèn tornant la pilota a Lou. La bona centrada del jugador gallec és un caramel per a Casadesús. L'esfèrica rebota en un defensa i acaba al fons de la xarxa.

Eren bons minuts per a l'Andorra, l'Oriola no creava perill, però els de Nacho Castro no tancaven el partit.

Als 64 minuts, moltes facilitats. Un defensa andorrà perd la seva marca i, malgrat el control defectuós a l'àrea petita de Pitu, aquest encara té temps de tocar perquè marqui Entrena.

L'equip pateix molt en segones accions i mostra fragilitat anímica i manca de confiança. Amb tot, diumenge el més important era trencar la dinàmica de vuit partits sense guanyar.

Altre cop Casadesús, després d'un gran servei de falta de Bover, remata de volea amb l'exterior per tornar a posar per davant el seu equip. D'aquí al final, patiments i poc més. Es trenca la ratxa i s'espera que sigui un punt d'inflexió.

Aquest és el primer triomf de l'equip a la segona volta. L'Andorra continua novè, a vuit punts del play-off. La setmana vinent visita el camp del Llagostera abans de rebre el Barça B a Prada de Moles.

Imatge: Kevin Ribeiro