/ 18º

El FC Andorra no aixeca cap i perd al camp del Vila-real B (2-1)

El Futbol Club Andorra ha perdut al camp del Vila-real B, per 2 a 1. Els tricolors acumulen sis jornades sense conèixer la victòria i de mica en mica s'allunyen de les primeres places.

Per primera vegada aquesta temporada, l'equip de Gabri Garcia acumula dues derrotes consecutives. El conjunt tricolor ha aprofundit el seu mal moment, en la seva visita al camp del filial del Vila-real. Els tricolors arribaven amb baixes sensibles a l'eix de la defensa i al mig del camp i els ha costat molt entrar al partit.

Els groguets han iniciat el duel dominant i posant en problemes la porteria de Nico Ratti. Al minut 9, Mújica ha aprofitat una pilota a l’espai per fer el primer, després d’una sortida llarga de Ratti. Els de Miguel Álvarez han disposat de més opcions per ampliar la diferència, però la manca d’encert i l’aparició d’un providencial Ratti han evitat més gols.

La primera aproximació tricolor ha arribat passada la mitja hora amb aquest xut sec d'Iker al primer pal. Al minut 39, Ernest Forgas, l’home gol de l’Andorra, ha fet la igualada amb un xut encreuat a passada de Musa. Al descans, 1 a 1.

A la represa, novament, Forgas ha fregat el segon amb un cop de cap al primer pal. Quan l'Andorra començava a guanyar confiança, Lozano ha afusellat la porteria tricolor amb un xut al pal llarg des de la frontal. A dos per al final, Ratti ha evitat el tercer amb una doble intervenció. Al final, 2 a 1.

La derrota deixa una mica més tocats els de Gabri Garcia que ja registren sis partits consecutives sense guanyar. Els tricolors estan a set punts de les posicions d'ascens amb 13 jornades per jugar-se.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: Villarreal CF