MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

El FC Andorra no jugarà més aquesta temporada

www.andorradifusio.ad

El FC Andorra no jugarà més aquesta temporada 2019-2020. Així ho ha confirmat aquest dimecres la Federació Espanyola de Futbol que dona per acabada la lliga regular a segona B. No hi haurà descensos i es jugarà un play-off en format exprés.

A dia d'avui és molt difícil confirmar res. El comunicat de l'Espanyola és una proposta que pot evolucionar en funció de les instruccions sanitàries. El que sembla confirmat és que l'Andorra no jugarà més aquesta temporada. La lliga regular es dona per acabada.

No hi haurà descensos i els quatre primers jugaran el play-off en format exprés. Hi haurà ascensos però no descensos fet que afectarà la propera campanya on la segona B passarà a tenir cent equips. Es valora passar a fer cinc grups com a mesura provisional. El director general del club, Jaume Nogués, diu que ara caldrà veure "com s'estructuraria". De moment el FC Andorra ja sap que jugarà a Segona B i que han de treballar "en la confecció del club per a la temporada vinent", que "tampoc se sap quan començarà".

L'any passat l'Andorra va confeccionar l'equip a corre-cuita. Enguany semblaria tot diferent, però la incertesa general i la presència dels jugadors més atractius al play-off fa més complicat avançar feina.

La federació aparca l'arribada de la segona B Pro per a la temporada 2021-2022 amb dos grups de vint equips a tot el territori.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Arxiu RTVA
Locució: Joan López

3.239.51.78