/ 10º

L'FC Andorra no reacciona i encaixa la tercera derrota consecutiva davant l'Atlètic Llevant (0-1)

El Futbol Club Andorra no aixeca cap i aquest migdia ha encaixat la tercera derrota consecutiva, davant l'Atlètic Llevant. Un gol dels visitants a l'inici de la represa ha sentenciat un mal partit dels tricolors, que sumen set jornades sense conèixer la victòria.

L'Andorra volia trencar la mala dinàmica que arrossega des de l'inici de la segona volta davant la seva afició, però li han faltat arguments. L'Atlètic Llevant ha donat el primer ensurt al minut 13, amb una rematada d'Edgar que s'ha estavellat contra el travesser. Els valencians arribaven a porteria amb facilitat, tot al contrari d'un Andorra amb poca profunditat que ha tingut la primera ocasió al minut 21, en un xut de falta d'Andrés Garcia.

A la mitja hora, Moha xutava fluix, en l'única jugada dels tricolors a la primera part que ha acabat entre els tres pals.

El filial del Llevant ha tornat a sortir més endollat a la represa i s'ha avançat al minut 52, en una jugada per banda esquerra amb rematada de Víctor Ruiz que no ha pogut aturar Nico Ratti.

Gabri ha mogut banqueta i ha donat entrada a Riverola, Iker i Casadesús. Amb el marcador en contra i un Atlètic Llevant crescut, els tricolors ho han intentat sense èxit. Al minut 88 els de Gabri han gaudit de l'ocasió més clara, en una gran canonada de volea d'Iker que ha fet lluir-se Cárdenas. El 0-1 ha estat definitiu.

Són ja tres derrotes consecutives i set partits sense conèixer la victòria. Per a Gabri, l'equip només necessita recuperar la confiança.

Amb la derrota d'avui l'Andorra cau al novè lloc de la taula. El proper examen arribarà diumenge vinent, al camp de l'Hèrcules.

Imatges: Xabier Moreira