/ 10º

L'FC Andorra tira d'èpica per sumar un nou empat contra el Sabadell (2-2)

L'FC Andorra ha tirat d'èpica per sumar un nou punt davant el Sabadell. Els de Gabri Garcia han capgirat un 0 a 2 inicial i l'expulsió de Víctor Casadesús abans de la mitja hora, per aconseguir remuntar i posar el 2 a 2 final.

Empat amb coratge i mèrit del FC Andorra aquest dissabte a Prada de Moles contra el Sabadell per 2 gols a 2.

Les coses s'han torçat ràpidament pels de Gabri Garcia, gràcies a un inici fulgurant dels catalans. Al minut 5 Querol ha avançat els arlequinats en una jugada d'estratègia al segon pal. Dos minuts després, Edgar ha aprofitat una centrada lateral per avançar-se a la defensa tricolor i posar el 0 a 2 al marcador.

Els tricolors han reaccionat al domini sabadellenc amb Ernest Forgas com a protagonista, però sense trobar premi. Al minut 18, Ruben Bover ha retallat distàncies amb una falta indirecta dins de l'àrea, 1 a 2.

El pas dels minuts ha afavorit l'Andorra, però al minut 28 ha arribat un altre revés per als tricolors. Victor Casadesús era expulsat per doble groga, en dues accions polèmiques. Amb l'u a dos s'ha arribat al descans. Els tricolors han sortit amb el difícil repte de buscar la igualada amb un home menys.

L'Andorra ha dominat el partit amb possessió malgrat l'expulsió. Tot i això, al minut 65 els arlequinats han pogut sentenciar amb una pilota al pal. Els tricolors s'han llançat a buscar l'empat i han trobat el premi del gol al minut 87, gràcies a una centrada de Ruben Bover que Ernest Forgas s'ha encarregat de convertir en el 2 a 2 i el quart empat consecutiu per als de Gabri.

L'equip segueix en posicions d'ascens a l'espera del que facin la resta de conjunts aquest diumenge. Ara, els tricolors canviaran de competició i dimecres s'enfrontaran a l'Andratx en la fase prèvia de la Copa del Rei.

Imatges: Desirée Sala