/

El FC Santa Coloma diu adeu a Europa i a Albert Jorquera

L'adeu del Futbol Club Santa Coloma a Europa ha comportat també la marxa, ja pactada, del tècnic Albert Jorquera. L'històric Hibernian va confirmar dijous la seva superioritat a l'Estadi Nacional, i tot i que li va costar més que a l'anada, va tornar a derrotar l'equip colomemc. Ja no queda cap representant andorrà a Europa.

Albert Jorquera va viure un partit especial contra l'Hibernian. Ell i uns quants més sabien que seria l'últim a la banqueta del Santa Coloma.

El tècnic de Bescanó deixava l'equip després de dur-lo a la segona ronda de l'Europa Conference Leage, on es va topar amb un rival superior. No va ser el 0-3 de l'anada, però els escocesos van tornar a guanyar, ara per 1 a 2, a l'Estadi Nacional.

La primera part va ser un monòleg de l'Hibernian, amb ocasions per golejar. Però curiosament va ser el Santa Coloma qui va obrir el marcador, ja en la segona part, amb una gran acció de combinació convertida en gol per Guillaume.

L'alegria va durar poc. Murphy va imposar la seva llei i va empatar tres minuts després. I de seguida Mackay va sentenciar l'1 a 2. El Santa Coloma encara va tenir forces per apropar-se a l'empat, però el marcador no es va moure.

L'últim equip andorrà que quedava viu a Europa s'acomiadava de la Conference League. Com Jorquera, que cedeix el seu testimoni a un company de banqueta, Franco Gross

Imatges: Desirée Sala