/ 12º

Frenada en sec del MoraBanc Andorra (86-89)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte la quarta derrota de

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte la quarta derrota de la temporada a la Lliga Endesa (3/4) contra l’UCAM Múrcia d’un Askia Booker imparable amb 33 punts. Arribant a perdre d’onze punts en el tercer quart, a remolc durant pràcticament tota la segona meitat, en un final a cara o creu, els tricolor han acabat sumant la primera derrota a casa en ACB. Moussa Diagne el millor del MoraBanc amb 21 punts, 24 de valoració.

El MoraBanc Andorra viu el moment més delicat en aquest inici de temporada. Poques setmanes després de mostrar una versió molt sòlida contra el Barça, San Pablo Burgos i a Israel, ara l’equip d’Ibon Navarro acumula tres derrotes consecutives entre ACB i Eurocup. A les ensopegades a Sevilla i a casa contra el Promitheas Patras el passat dimecres, cal afegir la puntada d’aquest dissabte contra l’UCAM Múrcia també a la Bombonera on l’equip tricolor, en tres dies, ha perdut la seva imbatibilitat en les dues competicions.

Sense David Jelinek lesionat per una fractura a les costelles, el MoraBanc Andorra començaria el partit amb una bona activitat defensiva, encert i una anotació molt repartida (16-10). Llàstima les 7 pilotes perdudes, 19 en tot el partit, que donarien ales als murcians arribant al final del primer quart amb un ajustat 21-18.

El segon quart tindria un clar color visitant. Malgrat el 4-1 de sortida (25-19), el conjunt del Principat patiria en estàtic davant la gran defensa d’un UCAM Múrcia que castigaria els tricolor des del triple. Si els murcians sumaven un 0/4 al final del primer quart, al descans arribarien amb un 6/12. Els punts d’Askia Booker i Jarrel Eddie deixaria el MoraBanc en una situació delicada (34-43). La primera meitat acabaria amb un triple final, sobre la botzina, de Moussa Diagne (37-43).

Seguint la inèrcia negativa del segon quart, l’inici de la segona meitat faria que el MoraBanc Andorra encengués les llums d’alarma amb un 0-5 de sortida (37-48). L’equip d’Ibon Navarro seguiria patint l’encert d’un Askia Booker imparable que permetria als murcians afrontar l’últim quart per davant en el marcador (61-66) en una Bombonera molt encesa per culpa d’una tripleta arbitral que acabaria perdent els papers.

En els últims instants de partit, petits detalls, errors propis, un rebot ofensiu del Múrcia o els punts decisius de Dino Radoncic passarien factura al MoraBanc Andorra (86-89) en un partit que ha durat dues hores i mitja i que deixa els tricolor amb més derrotes què victòries per primera vegada en aquest inici de la Lliga Endesa.

El proper compromís del MoraBanc corresponent a la sisena jornada de l’Eurocup, primera de la segona volta, serà aquest dimarts (20h) a la Bombonera contra el Mònaco en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.