/ 20º

Gerard Miquel guanya la Copa Princesa d'hoquei amb el Vendrell

Gerard Miquel va tenir un protagonisme destacat en la final de la Copa Princesa, que va guanyar el Vendrell, a casa, contra el Shum. L'andorrà va anotar dos gols en un partit molt emocionant que es va resoldre a la pròrroga per un ajustat 6 a 5.

Gerard Miquel ja havia guanyat una Copa Príncipe amb el Barça B, però la victòria davant el Shum té un millor sabor de boca per com es va produir.

L'andorrà va anotar dos gols a la final. El primer, en una bonica acció individual, va significar el 3 a 2. El partit es va complicar als amfitrions, que quan faltaven dos minuts per al final perdien per 3 a 5.

Aleshores va aparèixer Gerard Miquel per retallar distàncies i a falta de nou segons, Xavi Costa portava el partit a la pròrroga. En ella, va decidir un gol de Manu Necchi, que va desfermar l'alegria al pavelló del Vendrell. Miquel espera que aquest sigui "el primer pas per tornar a l'OK lliga".

El Vendrell va baixar la temporada passada de l'OK lliga i només pensa a recuperar la categoria. De moment, l'equip de Gerard Miquel ho té ben encarat i marxa líder del grup Sud de l'OK plata.