MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 18º

El Temps Darrera previsió

Les gimnastes no passen a la final i el 3x3 marxa dels Jocs de Tarragona amb una victòria

www.andorradifusio.ad

Darreres jornades dels Jocs del Mediterrani de Tarragona, que acaben diumenge. El bàsquet 3x3 s´ha acomiadat sense accedir a les eliminatòries, però amb una victòria.

Ha estat de la selecció femenina contra Eslovènia per 21 a 19 en el temps extra. També han competit les representants de gimnàstica rítmica.

En la primera rotació de la rítmica a Tarragona, el cèrcol. Judit Flinch, dinovena de 25 participants, ha estat la millor de les andorranes, que han tingut suport incondicional a la graderia.

La plaça per a la final de dissabte ha quedat reservada per a les deu primeres després de la resta d´exercicis, en pilota, maces i cinta. I cap de les tres gimnastes hi ha pogut accedir. Llocs 20, 21 i 22 per a Flinch, Ramos i Pereira, per davant de les gimnastes bosnianes. Tampoc no ha passat ronda Jorge González en taekwondo.

Ha acabat la competició de vela, en la qual Gorka Arajol ha quedat vuitè en categoria Laser en la darrera regata. El còmput de la setmana de competició l´ha deixat més endarrerit, en una setzena plaça de vint regatistes.

Dissabte, penúltima jornada, serà el torn de Samu Ponce i Òscar Cabanas en la prova contra rellotge de ciclisme.

Informa: David Domingo
Imatge: XTVLC