/ 20º

Un gol en pròpia porta impedeix a l'FC Andorra aconseguir el lideratge de Segona B

Empat amb regust agredolç del FC Andorra contra el Nàstic de Tarragona, 1 a 1. Els tricolors s'han avançat amb un gol de Kike Saverio abans del descans, però els granes han igualat amb una diana en pròpia porteria de Loureiro.

Es preveia un partit intens i així ha estat. Andorra i Nàstic han signat les taules, en un duel on els tricolors han fet més mèrits per endur-se els tres punts. El partit s'ha torçat força d'hora pels tarragonins que han hagut de fer un doble canvi abans del minut 10 per lesió. Els d'Eder Sarabia han aprofitat la incertesa per generar perill, tot i que sense gaire encert.

Al minut 42, Kike Saverio, que debutava com a titular, ha fet el primer de la tarda amb un xut a l'escaire. L'extrem ha estat el més actiu dels tricolors, gràcies al seu desequilibri. Al descans, 1 a 0.

L'alegria no ha durat gaire i 45 segons després de l'inici de la segona meitat, Loureiro s'introduïa en pròpia una centrada lateral. El gol ha deixat tocats els tricolors, en l'única opció de perill dels granes en tot el partit, 1 a 1. Amb el pas dels minuts, els de Sarabia han incrementat la seva presència a l'àrea i al 74, el pal evitava el gol a la sortida d'un córner.

Poc abans del final, la defensa grana treia aquesta pilota a Riverola de manera providencial. En la darrera del partit, Carlos Martínez desaprofitava una centrada de Riverola. Al final, 1 a 1 i repartiment de punts.

L'entrenador, Eder Sarabia, creu que "hem merescut més" donat el nombre d'ocasions que han tingut i la quantitat de joc que han desplegat a l'àrea del rival. Malgrat que pensa que l'equip ha buscar la victòria fins al final, ha destacat que "hi ha hagut coses que no m'han agradat i que hem de treballar".

L'Andorra se situa segon a dos punts del Nàstic amb un partit menys. Aquest dimecres contra el Cornellà tindrà una nova oportunitat per posar-se al capdavant de la classificació.

Imatges: Pere Besolí