MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 22º

El Temps Darrera previsió

Les GSeries 2020 se celebraran entre el 14 de desembre i el 15 de febrer

www.andorradifusio.ad

Les GSeries 2020 fomentaran la competició entre pilots en una nova edició que anirà del 14 de desembre al 15 de febrer. Com és habitual hi haurà cinc cites i es respectaran les cinc categories.

L'emoció del motor sobre gel ja té data. Les GSeries arribaran un any més al circuit d'Andorra Pas de la Casa el 14 i 15 de desembre. La principal novetat d'aquesta quinzena edició serà el format de competició. Enguany, els pilots faran una qualificació lliure, una qualificació oficial i dues finals. Aquest nou format està dissenyat per afavorir la competició entre pilots amb lluites més directes entre ells i no contra el cronòmetre.

Pel que fa a les categories es respectaran les cinc de l'edició anterior, amb les GSeries, les GSeries 2, que passaran a anomenar-se GIAND, dues rodes motrius, Car Cross i Side by Side.

La primera cita serà el 14 i 15 de desembre. Al gener hi haurà dues proves més, el 11 i 12 i el 25 i 26. Per últim, al febrer hi haurà les dues darreres, el 8 i 9 i el 15 i 16. Com és habitual, GSeries, GIAND i dues rodes motrius, es disputaran en dissabte i les altres dues categories, en diumenge.

L'organització també ha dedicat esforços a incrementar la divulgació a França, per atreure més públic del veí del nord. A més, les GSeries tindran nova superfície perquè aquests dies s'està canviant l'asfalt del circuit, fruit de l'acord amb el Govern per millorar les instal·lacions del Pas de la Casa.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: RLM Audiovisual
Locució: Jordi Lorente

3.235.75.174