11º / 23º

L'Inter d'Escaldes, invicte en l'inici de lliga

L'Inter d'Escaldes continua amb pas ferm i suma sis de sis. Els escaldencs van superar l'Esperança i són l'únic equip invicte.

Els de Felip Ortiz continuen mostrant tot el seu potencial ofensiu amb 9 gols en dos partits. Aquest diumenge van golejar l'Esperança amb les dianes de Sascha Andreu, Viti i Alex Sánchez, que permeten als escaldencs mantenir-se al capdavant de la lliga.

Qui va sumar els primers tres punts de la temporada va ser l'UE Santa Coloma en guanyar l'Ordino, per 2 a 0. Els gols de Bilal i David Martin permeten als de Boris Antón aconseguir el primer triomf.

En el duel de la jornada, Ranger's i FC Santa Coloma van empatar a 1. Mourelo va avançar els colomencs abans del quart d'hora, però Armando León va fer la igualada al 60. Tots dos equips sumen quatre punts en les dues primeres jornades.

L'Atlètic d'Escaldes va debutar contra el Pas de la Casa i ho va fer amb victòria per 3 a 2. Els de Dani Luque van dominar clarament, però els encampadans van posar emoció al partit amb dos gols al tram final.

Finalment, el Penya Encarnada, ja amb les fitxes necessàries, va obrir la lliga contra la Massana amb 1 a 3 a favor. El partit va decidir-se al tram final amb tres gols en els darrers deu minuts.

Tots els gols i les millors jugades es podran veure després de l'Informatiu Vespre al 'Tot lliga'.