/ 12º

L'Inter d'Escaldes remunta i guanya la Copa Constitució

L'Inter d'Escaldes és el nou campió de la Copa Constitució. Els escaldencs han capgirat un gol inicial colomenc per endur-se el darrer títol de la temporada, en una final molt oberta en què tampoc ha faltat la polèmica.

L'Inter Club d'Escaldes s'ha proclamat campió de la Copa Constitució, en una final ben oberta davant el FC Santa Coloma. Els escaldencs han capgirat un gol inicial d'Eloy Gila amb un gol de Sascha Andreu a les acaballes del partit per endur-se el títol.

El partit ha començat amb Adrià Muñoz salvant el gol dels colomencs en una doble aturada a l'inici. Al cap d'un quart d'hora, el porter escaldenc ha tornat a ser providencial i ha refusat un cop de cap de Gerard Gómez. La resposta ha arribat dos minuts més tard amb la mà de José Antonio al xut de Domi BerlangaLa primera jugada polèmica ha arribat quan l'àrbitre no ha xiulat mans d'Adrià Gallego dins de l'àrea. Al 31, una internada de David Virgili l'ha aprofitat Eloy Gila per fer el primer de la tarda. Al descans, 1 a 0.

A la represa, novament, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Gila per falta prèvia. L'Inter s'ha refet i Pau Bosch buscava porteria amb un xut al pal. Els escaldencs es fan forts en escenaris difícils i Domi Berlanga s'ha tret de sobre un míssil per posar l'empat al minut 71. Quan tot portava a la pròrroga, ha aparegut Sascha Andreu. Al 88, el davanter s'ha imposat a tothom a la sortida d'un córner per donar el títol als d'Otger Canals. 1 a 2.

El porter del FC Santa Coloma, José Antonio Gomes, ha fet valoració del partit. "A la primera part hem competit molt bé, després de l'empat hem anat una mica endarrere i en una acció de pilota aturada han trobat el segon gol. Ha estat un partit molt igualat". Per la seva banda, l'entrenador de l'Inter Club d'Escaldes, Otger Canals, ressaltava que el títol era la millor manera de culminar "el treball de tota la temporada".

L'Inter pren el relleu de l'Atlètic d'Escaldes com a campió de Copa i posa punt final a la temporada de futbol nacional.

Imatges: Ricard Tenza