/ 14º

L'Inter segueix líder i l'UE Sant Julià es col·loca tercer

L'Inter d'Escaldes segueix líder de la lliga Multisegur Assegurances, amb 4 punts de renda sobre el VallBanc Santa Coloma. L'UE Sant Julià puja al tercer lloc després de derrotar per la mínima l'UE Engordany en la primera jornada de la tercera volta.

Tots els partits de la lliga van començar amb un minut de silenci en record de Josep Pichel, president històric del CE Principat i membre de la junta de la federació entre el 2009 i el 2013.

En el partit més atractiu de la jornada, l'UE Sant Julià va derrotar per la mínima l'Engordany i el supera a la classificació. El gol dels lauredians el va marcar Rosillo a plaer després d'una passada de Bruno. Els dos equips van tenir ocasions, però el resultat no es va moure.

L'Inter d'Escaldes va mantenir una setmana més l'avantatge al capdavant gràcies a la victòria contra el Carroi. Ricardo Correia va fer el primer gol en la primera part i Genís Soldevila va sentenciar a quatre minuts per al final.

El VallBanc Santa Coloma, segon, va golejar l'Atlètic d'Escaldes. Marc Rebés va obrir el marcador a la mitja hora i poc després era Nájera qui ampliava la diferència. Ja en la segona part, Àlex Martínez va marcar el 3 a 0. Nico Medina va anotar a plaer el quart i ja en temps afegit un gran gol d'Àlex Martínez tancava la golejada.

Al partit entre l'Ordino i l'UE Santa Coloma els gols van trigar a arribar. A menys de deu minuts del final Andreu Matos obria el marcador i el mateix jugador sentenciava el duel i deixava els ordinencs una setmana més cuers, empatats a 6 punts amb el Carroi