MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

La JAM Extrem vol les quatre estrelles sense perdre l'essència

www.andorradifusio.ad

La JAM Extreme, la prova de Freeride, organitzada a Andorra per andorrans no deixa de créixer. Aquesta novena edició ha estat el millor exemple amb més de 200 participants. El següent repte, les quatre estrelles. En el bàndol negatiu, el gairebé inevitable en aquesta disciplina, els accidents.

La novena edició de la JAM Extrem ha estat tot un èxit i només es pot lamentar l'accident d'un rider francès a la prova de dos estrelles. El jove va haver de ser traslladat a Tolosa on es recupera de les lesions. 

El cap de cursa de la JAM Extrem i president de JAM Jove, Dani Fornell, informa que "s'ha despertat del coma, millora positivament i està amb la família". Assegura que "sabem on juguem i, de vegades, assumir riscos, implica lesions".

Enguany amb el tàndem format pel director Marc Gálvez i el president de JAM Jove Dani Fornell, la prova ha crescut amb més de 200 riders de 20 països i dues proves. Segons Fornell, tenir dues proves "ha fet que es compliqués la logística de l'esdeveniment, però ha tirat endavant". Celebra l'augment de corredors i anuncia que esperen "amb moltes ganes la desena edició, l'any vinent".

Per molts les proves de quatre estrelles del circuit classificatori tenen un nivell fins i tot superior al Freeride World Tour. Arribar-hi és un objectiu però tocant de peus a terra i sense perdre l'essència, ja que "una de quatre estrelles té el doble de despeses que una de tres". Fornell destaca que "l'essència de la JAM Extrem sempre ha estat més popular" i que prendran la decisió en funció dels patrocinadors i el pressupost.

Amb tres o quatre estrelles el 2020 la JAM Extrem d'Arcalís tornarà a ser una de les proves més esperades del calendari.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: SBM Audiovisual 

3.95.131.208